A. van Boven Keuringen
 


Wie ben ik?

Ik ben André van Boven, woonachtig in Oosterwolde (gld). Hieronder beschrijf ik even in het kort hoe het allemaal begonnen is.

In 2007 ben ik mijn bedrijf begonnen als A. van Boven Bestratingen, na een aantal jaren straatwerk gedaan te hebben kwam daar ook grondwerk bij. Later vooral voor particulieren ook vlonders, schuttingen en overkappingen. Via het grondwerk kwam ik als timmerman bij een bouwbedrijf terecht. Vanwege mijn diverse werkzaamheden is in 2017 de naam veranderd in A. van Boven Multidiensten. In 2020 kwam het keuren van arbeidsmiddelen erbij, dit onder de naam van A. van Boven Keuringen.

In 2021  ben ik gestopt in de bouw en ben ik bij Bouwmarkt "de Meule" in loondienst gegaan. Daarnaast heb ik mij volledig gericht op het keuren. Nu een aantal jaren verder mag ik trots zijn op mijn bestaande klantenkring, zowel deze als mijn aanbod van keuren is flink gegroeid. Vanaf augustus 2023 ga ik parttime werken in de bouwmarkt zodat ik mij meer kan toeleggen op het keuren. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag meer informatie over het keuren en wat ik daarvoor voor u kan betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact op.

Kijkt u verder op mijn website voor meer informatie.


André van Boven


 
E-mailen
Bellen
Instagram